menu de karper



Maandmenu

HAPJES VAN DE CHEF

oester als extra hapje €5 per stuk

***

GEROOKTE HOLSTEIN

wildpastei|rammenas|red meat|tramezzini

en | of

SINT-JACOBSVRUCHT*

espuma schorseneer|gerookt spek|Japanse andoorn|butternut

***

FAZANT**

spruit|pastinaak|chiconettes|fine champagne

***

SELECTIE KAASMEESTER VAN TRICHT***

Chutney

***

WORTELTAART

yuzu|witte chocolade|kardemon|gember

5-gangenmenu: €94 (met kaasassortiment)
4-gangenmenu: €82
3-gangenmenu: €69 (niet beschikbaar op vrijdag- en zaterdagavond)


*MET KAVIAAR SUPPLEMENT €12
**HOOFDGERECHT HERTENKALF IPV FAZANT SUPPLEMENT VAN €10
***KAAS IPV DESSERT IS EEN SUPPLEMENT VAN €8

Wijnarrangement €32
Wijnarrangement €32
Wijnarrangement €24

Tijdens de week ('s middags) en op zondagavond is er lunch voor €42/pp. (hapjes, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert of koffie)