menu de karper



Wild menu

HAPJES VAN DE CHEF

oester als extra hapje €4 per stuk

***

CANNELLONI RUND

rucola | knolselder | parmesaan | hazelnoot | dashi

en | of

BOSCHAMPIGNON

toast | ganzenlever | mascarpone

***

HERTENKALF

aardappel | Cevenne ui | raap | bloemkool | witloof

***

SELECTIE KAASMEESTER VAN TRICHT*

Chutney

***

PEER

witte wijn | parfait chocolade | kaneel | karamel-Baileys-ijs

5-gangenmenu: €107 (met kaasassortiment)
4-gangenmenu: €95
3-gangenmenu: €84 (niet beschikbaar op vrijdag- en zaterdagavond)


*Kaas ipv dessert bij een supplement van €6

Wijnarrangement €32
Wijnarrangement €32
Wijnarrangement €24

Tijdens de week ('s middags) en op zondagavond is er lunch voor €42/pp. (hapjes, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert of koffie)